روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

[ad_1]

 %name روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

روش های دون کردن انار

راه های دون کردن انار

برای پذیرایی با انار بهتر است آن ها را به صورت دانه کردن استفاده کنید. برای تهیه ی رب انار ابتدا انارها را باید دانه کنید و بعد با آن رب انار تهیه کنید. در ادامه چند روش سریع دانه کردن انار را، آموزش داده ایم.

روش های دانه کردن انار

دان کردن انار در آب:

ابتدا انار را به صورت عمودی برش بزنید به حدی که پوست آن برش بخورد و دانه های آن ها آسیب نبینند. سپس آن را به 2 قسمت تقسیم کنید. داخل کاسه ای بزرگ آب سرد بریزید و انار را داخل آب فرو ببرید و آن را باز کنید، با اشاره ی کمی دانه های انار از آن ها جدا می شود. به دلیل اینکه دانه های انار سنگین هستند به ته ظرف می روند و پوسته های آن روی آب می آیند.

%name روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

انار را به صورت عمودی برش بزنید

بیشتر بخوانید:  نكاتی برای پخت كباب ترش و کته کباب

در پایان لایه های وسط انار که روی آب هستند را جدا کنید و دور بریزید و آب آن را خالی کنید. و دانه های آن را داخل آبکش بریزید.

%name روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

انار را داخل آب دون کنید

سریع ترین روش دانه کردن انار:

بالای سر انار را برش بزرگی بزنید به صورتی که پوست آن را جدا کنید و دانه های آن آسیبی نبینند. سپس از قسمت هایی که پوسته ی سفیدی است با چاقو برش بزنید، فاصله ی این قسمت ها نامنظم است. پس از آن پوست انار را باز کنید و لایه های نازک و سفید را از انار جدا کنید. در این زمان فقط دانه های انار مشخص می شود.

بیشتر بخوانید:  علت تلخ شدن قورمه سبزی و برطرف کردن تلخی آن ها

این برش ها را باز کنید.

و روی کف دست برعکس کنید سپس با پشت قاشق روی پوست انار بزنید تا دانه های آن از آن ها جدا شود و داخل ظرف بریزد. به این کار ادامه بدهید تا دانه های انار کاملا از پوسته های آن جدا شود. (مطلب پیشنهادی: روشهای نگهداری از دانه های انار)

%name روش های راحت و سریع برای دانه کردن انار

برای دون کردن انار می توانید آن را به این روش برش بزنید

روشی دیگر برای دانه کردن انار:

ابتدا کلاهک سر انار را بگیرید و 6 برش روی پوست آن بزنید و آن را باز کنید و روی دست بگردانید و با قاشق یا یک تکه چوب و یا با قاشق چوبی همه جای پوست انار بزنید تا دانه های انار از آن جدا شود. در پایان پوسته های داخلی انار از آن ها جدا کنید.

بیشتر بخوانید:  فرنچ پرس چیست؟ + نحوه ی استفاده از فرنچ پرس

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

ترفندهایی برای آشپزی آسان

[ad_1] ترفندهای آشپزی آسان اگر کمی شور و شوق و خلاقیت به خرج دهید در …